עבודה מהביתצפה בהכל

קידום אתרים באינטרנט- איך למצוא מילות מפתח חזקות

ידוע בתחום של קידום אתרים באינטרנט שהבסיס ל SEO זה למצוא מילות מפתח חזקות, אז יצרנו מדריך מלא שיעזור לכם בחיפוש המילים הנכונות

אחת המשימות הכי קשות לכל מי שמתעסק בתחום של קידום אתרים באינטרנט היא למצוא מילות מפתח רלוונטיות וחזקות כדי לשפר ולבסס את הSEO. אומנם מדובר במשימה קצת מתישה לפעמים אך למזלנו יש לא מעט אתרין ותוכנות שמקצרות ומייעלות לנו את תהליך המחקר אך המילים הנכונות.

על מנת לעזור לכם ולחסוך לכם זמן אספנו 10 אפשרויות חינמיות לחלוטין שיעזרו לכם למצוא את מבוקשכם. תחת כל אפשרות יופיע הסבר קצר על היתרונות וצורת הפעולה שלה, הכול על מנת שתוכלו למצוא את האפשרות איתה הכי נוח לכם לעבוד.

10 אפשרויות למציאת מילות מפתח חזקות לקידום אתרים באינטרנט: 

 

1. Google Keyword Planner:

אחד הכלים היותר מוכרים בתחום של קידום אתרים באינטרנט הוא Google Keyword Planner, אם הכנסת מילת מפתח כללית המערכת תציע בצורה אוטומטית מספר אפשרויות דומות ומותאמות. בנוסף יופיעו סטטיסטיקות בנושא התחרותיות סביב המילה,  נפח הטראפיק המשוער, חיפושים בחודש עבור המילה, מחיר ממוצע לקליק וכו'.

ישנו יתרון בולט במערכת הזו ספציפית, והוא האפשרות לכל משתמש להוסיף מילות מפתח שנוצרו במקום אחר ועדיין יופיע כל המידע הרלוונטי סביבה. המערכת בנויה על גוגל אדס מה שאומר שישנה דרישה לחשבון גוגל עדכני כדי שהמידע המתקבל יהיה מדויק ומתאים. 

2. SEO Stack Keyword Tool:

SEOStack Keyword Tool הוא תוסף מיוחד ומועיל שנוצר עבור גוגל כרום, התוסף מאפשר למצוא מילות מפתח טובות מהנתונים העדכניים של גוגל, יוטיוב, אמזון, איביי ועוד. אפשרות מאוד נוחה היא היכולת להכניס כמה מילות מפתח בכל פעם והמערכת מציע אוטומטית עד כ-400 אפשרויות שונות למילות מפתח דומות וביטויי מפתח והכול בהתבסס על המילים שחיפשתם. בנוסף את מילות המפתח הנבחרות אפשר להוריד לקבצים של CSV.

3.Ahrefs’- Keyword Generator:

למערכת Keyword Generator של Ahrefs, יש גרסה בתשלום וגרסה בחינם. הגרסה החינמית אומנם מוגבלת בהשוואה לגרסה בתשלום אך עדיין היא מערכת שימושית מאוד ויעילה למחקר מילות מפתח. המערכת מבוססת על מאגרי מידע סגורים של Ahrefs שמפורסמת בזכות השליטה הרבה שלה בתחום הSEO. קודם כל אליכם לבחור את השפה והמדינה בה אתם רוצים לחפש, המערכת יותר מותאמת ומדויקת באנגלית אך גם בעברית היא יעילה ונוחה מאוד לשימוש. 

4. Answer The Public:

המערכת Answer The Public מבוססת על השלמת המשפטים האוטומטיים של גוגל, הוספה של מילות קישור רלוונטיות, מילות שאלה ועוד אפשרויות רבות לבחירה להרחבת החיפוש אחר מילות מפתח טובות כדי לבסס קידום אתרים באינטרנט. האפשרויות יופיעו ב'שמש אסוציאציות' מאוד נוחה וברורה. באפשרויות נוספות תיפתח לכם רשימה של ביטויים הקשורים למילה תחת סדר אלפביתי. 

5. Google Trends – טרנדים לבסיס קידום אתרים בגוגל:

Google Trends משמשת לחיפוש מילות מפתח טרנדיות בהתבסס על נתוני חיפוש יומיים. בנוסף גוגל הוסיפו את האפשרות לראות עמה פעמים חיפשו את המילה המבוקשת החל משנת 2004 שאז הם החלו לאסוף את המידע בנושא. כיוון שהמידע משתנה מיום ליום המערכת מאוד עוזרת בקידום מאמרים ואתרים המתעדכנים על בסיס יומי ומעלים תכנים כלליים ופחות לאתרי תוכן בנושאים ספציפיים.

6. Bing Keyword Planner:

המערכת Bing Keyword Planner מתמקדת בחיפוש מילות מפתח רלוונטיות בהתבסס על חיפושים בבינג ולא בגוגל. אומנם, למרות הייעוד הספציפי ניתן להשתמש בה גם כדי לקבל רעיונות לקידום בגוגל. המערכת מציע מידע רלוונטי למילים שחופשו כמו סטטיסטיקות החיפושים הממוצעת, הצעות למילים דומות וכו'. המערכת רלוונטית לאנשים שמעוניינים בחשבון מיקרוסופט.

7. UberSuggest – אחת המערכות המובילות בתחום של קידום אתרים באינטרנט:

 ubersuggest עבר שינוי ושדרוג משמעותי בשנת 2017 ומאז הפך לאחד האמצעים היותר הפופולריים בתחום של קידום אתרים באינטרנט ובגוגל בפרט. נתוני המידע שלהם מסופקים ישירות מAIR של גוגל ומציגים נתוני החיפוש עדכניים עבור מילות המפתח שחיפשתם בהתאם לשפה ולמדינה שבחרתם. בין הנתונים שהם מציעים יש הקושי בקידום המילה, עלות ממוצעת לקלי, תדירו החיפוש מול תווך זמן מסוים והשלמת קישורים רלוונטיים מגוגל. החיסרון היחיד במערכת הוא העובדה שאפשר לחפש בכל פעם רק מילה אחת אך עדיין מדובר באחד הכלים היותר נוחים שיש.

8. Soovle:

המערכת של Soovle פותחת אפשרות יעילה לחפש את המילה שבחרתם במספר מנועי חיפוש שונים, כגון: גוגל, ויקיפדיה, יוטיוב, בניג, אמזון ועוד. יש לכם את האפשרות לבחור במקביל עד כ-15 אתרים שונים כדי לחפש את אותה מילת מפתח שבחרתם. בנוסף לאפשרות לראותן ישנה אפשרות לשמור את ההצעות הרלוונטיות עבורכם ולהוריד אותן כקובץ. בנוסף יש פיצ'ר בשם Top Internet Keywords שמראה את המילים שחיפשו הכי הרבה באותו יום לפי סדר אלפביתי.

9. Keyword Tool:

גם keywordtool מאפשר חיפוש של מילות מפתח במספר מנועי חיפוש שונים במקביל לדוגמא: גוגל, אמזון, בינג, יוטיוב, אייבי, אינסטגרם, טוויטר וחנויות אפליקציה. כמו כן יש את האפשרות לחפש תוצאות על בסיס מיון תמונות, וידיאו, חדשת עדכניות או צפייה בהכל.הגרסה החינמית מכילה מידע חלקי בלבד כמו נפח החיפוש, עלות הקליק ועוד. המערכת מתאימה למי שמחפש מילים חדשות ובעיקר מילות זנב ארוך.

ההצעה האחרונה שלנו לחיפוש מילות מפתח בשביל קידום אתרים באינטרנט:


10.Keywords Everywhere:

מדובר על תוסף נוסף לכרום שנקרא-  Keywords Everywhere. המערכת שואבת מידע מאתרים ומערכות שונות, לדוגמא: גוגל אנליטיקס, גוגל טרנדס Soovle, Ubersuggest, Moz Open Explorer AnswerThePublic , Keyword Shitter וכו'. הנתונים מכילים מידע משלים כמו מחיר לקליק, מילים משלימות, נפח החיפוש וכו'.

Related Articles

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button